Before the refurbishment

These photographs show the “before” shots of the Community Centre’s upgrade.

 

Back sheds
Back sheds
Back door
Back door
Upstairs large room
Upstairs large room
Upstairs box room
Upstairs box room
Downstairs old kitchen
Downstairs old kitchen
Schoolhouse exterior
Schoolhouse exterior
this is the old wooden lintel from the back window in the hall
this is the old wooden lintel from the back window in the hall

The new lintel
The new lintel

Back to the wall
Back to the wall

Some people will remember the old ceilng in the hall before the false ceiling were put in.
Some people will remember the old ceilng in the hall before the false ceiling were put in.
Slabs ready to be laid for the new entrance path
Slabs ready to be laid for the new entrance path

 

The sheds at the back - the marquee's new home
The sheds at the back – the marquee’s new home

 

 

Like this:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: